Background Image

Comdata në një ditë gatimi

26th Oct 2020 in

Një eksperiencë fantastike ajo e pjesëmarrjes në shkollën Masterchef për punonjësit më të mirë të Comdata Albania për gjithë kontributin e dhënë në këtë periudhë të vështirë pandemie.

Faleminderit shkollës Masterchef që ndatë me ne një ditë në kuzhinën tuaj dhe na bëtë të ndihemi masterchef-a të vërtetë.

Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure

Me siguri për secilin prej nesh, souffle-ja me çokollatë dhe akullore do jetë specialiteti me të cilin do krenohemi sa herë do gatuajmë për miqtë dhe familjarët tanë.